fbpx

Stabilokratija / Ko nakon Angele?

27/02/2020
Autor :
Emisije
Hrišćansko-demokratska unija ponovo bira lidera. Ko će naslediti Angelu Merkel u Berlinu? Zbog čega to Karenbauer-Kramp nije mogla? Ko su Merc, Lašet, Špan? Šta bi izbor svakog od njih doneo svetu, a šta Srbiji? Na ova i druga pitanja odgovaraju Nemanja Starović i Predrag Rajić.   Facebook: https://www.facebook.com/centarzadrustvenustabilnost/ Twitter: https://twitter.com/centarzds Pogledajte još: https://www.youtube.com/playlist?list=PLWb2Ahi4C9ltoEfqcoZKg7i96ShW_4L9_
Saznajte više

Stabilokratija / Bosna i Hercegovina – federiranje Federacije

18/12/2019
Autor :
Emisije
Koja politička ideja danas preovladava među Bošnjacima? Zbog čega je SDA dominantna? Koga predstavlja koalicija „šestorka“ a koga „petak 13.“? Kakva je politička budućnost Bosne i Hercegovine? Na ova i druga pitanja odgovaraju Nemanja Starović i Predrag Rajić.  
Saznajte više

Stabilokratija / 70 godina NATO saveza

11/12/2019
Autor :
Emisije
Šta NATO znači u savremenom svetu? Kako na alijansu gledaju Tramp, Makron i Merkel? Koje su perspektive ovog saveza? Na ova i druga pitanja odgovaraju Nemanja Starović i Predrag Rajić.
Saznajte više

Stabilokratija / Sovjetski Savez – raspad i pouke

04/12/2019
Autor :
Emisije
Zašto se raspao SSSR? Kako je tekao proces disolucije? Kako se danas gleda na SSSR na postsovjetskom prostoru? Na ova i druga pitanja odgovaraju Nemanja Starović i Predrag Rajić.    
Saznajte više

Stabilokratija / Kuda ide Španija?

13/11/2019
Autor :
Emisije
U Španiji su održani vanredni parlamentarni izbori, četvrti u četiri godine. Kako su glasali Španci? Ko će formirati vladu? Kako će se ovi rezultati odraziti na EU? Na ova i druga pitanja odgovaraju Nemanja Starović i Predrag Rajić. Pratite nas! Facebook: https://www.facebook.com/centarzadrustvenustabilnost/ Twitter: https://twitter.com/centarzds Pogledajte još: https://www.youtube.com/playlist?list=PLWb2Ahi4C9ltoEfqcoZKg7i96ShW_4L9_
Saznajte više
Strana 1 od 8