fbpx

Izveštaj sa tribine „DVE DECENIJE OD AGRESIJE NATO NA SAVEZNU REPUBLIKU JUGOSLAVIJU“

11/06/2019
Autor :
Tribine
U nameri da obeležimo dve decenije od završetka agresije NATO na Saveznu Republiku Jugoslaviju, a koja je okončana postizanjem Vojno-tehničkog sporazuma u Kumanovu 9. i usvajanjem Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, CZDS je organizovao tribinski program koji je poneo naslov „DVE DECENIJE OD AGRESIJE NATO NA SAVEZNU REPUBLIKU JUGOSLAVIJU“. Tribina je održana u prostorijama […]
Saznajte više

TRIBINA „DVE DECENIJE OD AGRESIJE NATO NA SAVEZNU REPUBLIKU JUGOSLAVIJU“

05/06/2019
Autor :
Tribine
Dve decenije prošlo je od kada se poslednji put u našoj zemlji oglasila sirena ili zvučna uzbuna za vazdušnu opasnost, popularna „šizela“, koja je od kraja marta 1999. godine, pa do 9. juna iste godine, dakle, punih 78 dana, najavljivala bestijalno sejanje smrti, „prosipane“ iz avionskih bombi i dalekometnih raketa koji su se nalazili u […]
Saznajte više

INTERVJU PREDRAGA RAJIĆA RUSKIM MEDIJIMA POVODOM UPADA GRUPE GRAĐANA U SEDIŠTE RADIO-TELEVIZIJE SRBIJE

21/03/2019
Autor :
Analize/Geopolitika/Tribine
U intervjuu za federalno izdanje ruskog štampanog medija „Verzija“ Predrag Rajić je izneo presek političke situacije u Srbiji i opisao uzroke poslednjih događaja. Intervju je objavljen na naslovnoj strani ovog lista, jednog od pet najčitanijih štampanih, federalnih medija u Rusiji.
Saznajte više

Tribina „Žena kao stub zajednice“ privukla veliku pažnju

08/03/2019
Autor :
Tribine
U punoj Svečanoj sali Skupštine Opštine Bački Petrovac, 7. marta 2019. godine sa početkom u 19 časova, održana je javna tribina pod nazivom „Žena kao stub zajednice“.
Saznajte više

Izveštaj sa tribine: „Srbi i Albanci, kako dalje?“

28/12/2018
Autor :
Tribine
U organizaciji Centra za društvenu stabilnost, u četvrtak 27. decembra u Klubu poslanika Skupštine AP Vojvodine održana je tribina „Srbi i Albanci, kako dalje?“ Na tribini su govorili Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Republike Srbije, Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca Srbije, i diplomata Zoran Milivojević. Razgovor sa gostima je vodio saradnik CZDS Nemanja Starović. Tribini je prisustvovalo preko stotinu zainteresovanih građana, a privukla je i znatnu medijsku pažnju.
Saznajte više
Strana 1 od 3