fbpx

Tribina: „Savremeni srpsko-mađarski odnosi“

14/11/2019
Autor :
Tribine
Moderator tribine Milovan Balaban, ugostio je Nemanju Starovića, spoljnopolitičkog komentatora Centra za društvenu stabilnost i Predraga Rajića, geopolitičkog analitičara Centra za društvenu stabilnost, koji su dali iscrpne odgovore na pitanja koja se tiču pomenute teme.
Saznajte više

Tribina: PORTRET BRANE CRNČEVIĆA – GLASNIKA NAŠE SUDBINE

14/10/2019
Autor :
Tribine
Branislav Crnčević rođen je 8. februara 1933. godine u Kovačici. Studirao je na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Radio je kao novinar i urednik u listovima „Jež“, „Duga“ i „Mali jež“. Objavljivao je kolumne u više listova, uključujući NIN i „Politiku“. Ostaće upamćen kao izuzetan pisac za decu, aforističar i pesnik. Devedesetih godina prethodnog veka bio […]
Saznajte više

Tribina „Ekonomske perspektive Srbije“

26/07/2019
Autor :
Tribine
Centar za društvenu stabilnost organizuje u ponedeljak, 29.07. sa početkom u 19 časova tribinu „Ekonomske perspektive Srbije“. Na tribini će govoriti ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije, g. Zoran Đorđević, direktor Razvojne agencije Vojvodine, g. Nikola Žeželj, i ekonomski konsultant Jovan Miljković. Ulaz na tribinu je slobodan.
Saznajte više

Tribina: Veze Srbije i Norveške od Drugog svetskog rata do danas

28/01/2019
Autor :
Tribine
Centar za društvenu stabilnost svoju januarsku tribinu posvećuje vezama Srbije i Norveške od Drugog svetskog rata do danas. Zajednička istorija, stradanje velikog broja Srba u norveški ratnim logorima tokom Drugog svetskog rata, ali i razvijanje prijateljstava između Kikinde i Narvika, Fauskea i Melenaca, Prokuplja I Hemnesa, Gornjeg Milanovca i Vefsna, teme su naše tribine. U […]
Saznajte više

Izveštaj sa tribine: „Srbi i Albanci, kako dalje?“

28/12/2018
Autor :
Tribine
U organizaciji Centra za društvenu stabilnost, u četvrtak 27. decembra u Klubu poslanika Skupštine AP Vojvodine održana je tribina „Srbi i Albanci, kako dalje?“ Na tribini su govorili Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Republike Srbije, Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca Srbije, i diplomata Zoran Milivojević. Razgovor sa gostima je vodio saradnik CZDS Nemanja Starović. Tribini je prisustvovalo preko stotinu zainteresovanih građana, a privukla je i znatnu medijsku pažnju.
Saznajte više
Strana 1 od 2