fbpx

Stabilokratija SPECIJAL / Intervju sa Markom Zanijem

25/02/2021
Autor :
Emisije
Ko je Marko Zani? U kom pravcu ide Rim? Kakva budućnost čeka EU? Analiziraju Marko Zani i Predrag Rajić.  
Saznajte više

Srpska čitaonica / Milan Stojadinović – ekonomska politika

23/02/2021
Autor :
Emisije
Veliki intelektualni i stručni potencijal dr Milana Stojadinovića u sudaru sa turbulentnim političkim, socijalnim i ekonomskim promenama u vremenu u kome je živeo i radio, rezultirao je istorijskim pamćenjem na pragmatičnog i u intelektualno-političkim krugovima svog naroda neshvaćenog političara, ali i finansijskog i ekonomskog „virtouza“ evropskog ranga.
Saznajte više

Stabilokratija / Kakve zore sviću sa Kosova?

18/02/2021
Autor :
Emisije
Ko je Aljbin Kurti? Ko je pobedio na Kosovu i Metohiji? U čemu se ogleda značaj Srpske liste? Analiziraju Nemanja Starović i Predrag Rajić.
Saznajte više

Srpska čitaonica / Bitka na Mojkovcu 1916. godine

16/02/2021
Autor :
Emisije
„Da ne beše onog krvavog Božića na Mojkovcu, ne bi bilo ni našeg vaskrsenja na Kajmakčalanu“, reči su svetog vladike Nikolaja Žičkog i Ohridskog, odnosno, vladike Nikolaja Velimirovića, koje su se odnosile na uzročno-posledičnu vezu u „istorijskim nitima“ isprepletenoj sudbonosnoj relaciji između dve stradalne pobede, opet dve, srpske vojske nad zločinačkim agresorima tokom „paklenog grotla“ […]
Saznajte više

Stabilokratija / Mjanmar – vojnička burma istoka

11/02/2021
Autor :
Emisije
Ko je izveo puč u Mjanmaru? Kakva je istorija ove države? Da li će poslednji događaji imati dalekosežne posledice? Analiziraju Nemanja Starović i Predrag Rajić.
Saznajte više
Strana 1 od 2